Ge bort en Naturalbox i julklapp

NaturalboxtextNu är det snart dags att börja fundera på vad man vill ge bort i julklapp till sina nära och kära. Man brukar säga att julhandeln redan drar igång lite smått under oktober månad och redan nå kan man börja se att företagen marknadsför sig inför den stora julhandeln.

Det finns idag en mängd roliga och bra presenter på marknaden och presenter som sträcker sig över en lägre period än endast just julen är det många som köper. Presentkort är någonting som alltid varit en het present och en lite nyare present som passar bra för de flesta är en prenumeration av något slag.

Naturalbox 009

En ganska så ny prenumerationstjänst som vi gärna vill framhäva som en potentiell julklapp är Naturalbox. Detta är en box fylld med naturliga produkter inom hälsa, snacks och skönhet. Varje månad får du då hem en låda med fullstora produkter och prover från kända och okända varumärken. Du väljer själv om du vill binda upp dig för en prenumeration på 6 eller 12 månader eller om du endast vill köpa en lös box att ge bort.

Varje månad släpps det en ny box som du kan beställa och som sedan levereras till dig i mitten av nästkommande månad. Värdet på boxen uppgår alltid till minst 450 kronor, med du behöver endast betala 199 kronor för din box. En perfekt present till den som vill prova på nya produkter och har ett intresse för hälsa och skönhet.